2015-02-27 00:28:53• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Jókedv, érzéki örömök és szerelem vár Önre

Napi horoszkóp február 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold a Rák jegyében áll, és az élet vidám. Délután lesz a legkedvezőbb csillagállás: tervezze ebéd utánra azt, ami igazán fontos Önnek! A Vénusz és a Mars is ebben a jegyben áll – ilyen nagy lehetőségekkel a tarsolyában most maradandót építhet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nem sok bolygó segíti Önt, ezért ma sok izgalom várható. Minél jobban közeledik a nap vége, annál nyugtalanabbá válik – este mozduljon ki mindenképpen! Nagyon valószínű, hogy jól szórakozik majd. Jókedv, érzéki örömök és szerelem vár Önre. Ha még nincs párja, ma izgalmas kalandokban lehet része.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Nap és a Neptunusz állnak az ég legmagasabb pontján, így kissé zavaros lesz ez a nap, könnyelmű hibákat véthet, ám kellemes modora kihúzhatja a bajból. A szórakozás sem marad el, még saját magán is tud majd nevetni.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Rák jegye felé tart, de még az Ikrek jegyében áll: ez egy szórakoztató napnak ígérkezik. Bár nem Ön áll az örömök középpontjában, hanem a tűz és a levegő elemű jegyek szülöttei, ám, ha emberek közé megy, akkor mások segítségével Ön is belekerülhet a vidám kavalkádba.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A távoli rokonok területén áll három bolygó, mégis, egyes szándékaiban óvatosnak kellene lennie. Alkalmas a nap arra, hogy megbeszéléseket folytasson a főnökeivel, vagy a gyermeke tanáraival, pedagógusaival. A Hold éppen átlépett a Rák jegyébe: ne húzza tovább azt a régóta tervezett telefonbeszélgetést!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Rák jegyében áll, és a Vénuszhoz kapcsolódik: az emberek nyitottabbak, közlékenyebbek - legyen Ön is kicsit lazább! Hagyjon magának időt, beszélgessen a emberekkel, így feltöltődhet, energiát gyűjthet, és – meglátja - tovább marad egészséges.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az Uránusz még mindig szemben áll az Ön jegyével. Gyakorolnia kellene a rögtönzést, ha valami váratlan új dolog adódik. Beszélgessen az ismerősökkel, hagyja, hogy őszinte rajongásukkal motiválják önt! Sokkal több lehetősége lehet, mint amennyinek tudatában van!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Önt mindig, minden érdekli - a kíváncsiság sosem árthat. A Hold már a Rák jegyében tartózkodik, gondoskodik a jókedvről. Ne készítsen hosszú távú terveket - meglátja, a spontaneitás jegyében sikerülhet a legjobban a mai nap!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Rák jegyében áll ugyan, ami nem túl szerencsés, de a Vénusz és a Mars a Kos jegyében könnyedebb időszakot hozhat. Minden, ami az utóbbi napokban még súlyos teherként nyomta a vállát, egyszerre könnyűvé válik. A dolgok jóra fordulnak, ennek hatására hirtelen bizalommal fordulhat az élet felé.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold a Rák jegyében áll, ami felvidíthatja a lelkét, csökkentheti a problémáit, elveheti a feszült helyzetek élét. Az élete, a hangulata kiszínesedik. Sok minden, ami eddig kötelességként nyomasztotta, egyszerre könnyen végrehajtható, szórakoztató feladattá válik.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Nap és a Neptunusz a Halak jegyében áll, ön is gyengül egy kicsit, és a hangulata is borongósabb, mint az utóbbi időkben volt. A Hold a Rák jegyében áll, segít Önnek problémamentesen végezni a dolgát. A munkával legjobban ebéd után halad.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Nap és a Neptunusz a Halak jegyében áll - bármelyik pillanatban kész kezdeményezni, hiszen a változás jelképének a szerves rése. Jelentős probléma azonban az az árok, amely elválasztja jövőbeli terveit a valóságtól. Ez a bolygóállás még fizikai egyensúlyából is kibillentheti – vigyázzon magára!

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: